Millet İttifakı’nın maymuncuğu: İP

“Ben Cumhurbaşkanı olacağım” iddiasıyla yarışa girip meydan okuduğu rakibinden yedi buçuk kat daha az oy alan ve hatta alelacele kurduğu partisinin oyunun bile gerisinde kalan İP Genel Başkanı Meral...

Ben Cumhurbaşkanı olacağım” iddiasıyla yarışa girip meydan okuduğu rakibinden yedi buçuk kat daha az oy alan ve hatta alelacele kurduğu partisinin oyunun bile gerisinde kalan İP Genel Başkanı Meral Akşener’in “siyasi mahareti”ni kayda geçirmek gerek. 

Dağılan partisini derli topluymuş gibi; kurucu üyeleri bile itimat etmezken Türkiye’nin en güvenilir partisi İP’miş gibi sunabilme becerisine sahip Akşener. 

Hatırlayın. 24 Haziran’dan iki gün sonra, yaşanan büyük hezimetin hala hazmedilemediğini gösteren bir yüz ifadesiyle kameraların karşısına geçtiğinde, şunu söyleyebilmişti mesela Meral Hanım: “Türkiye siyasetindeki merkez parti boşluğunu biz dolduruyoruz!” 

İttifak katkısına rağmen baraj altında kalan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar