CHP müptezelin sırtını sıvazladı!

İleri derecede ırkçı, ayrımcı ve faşist olmasaydı Tanju Özcan adını Türkiye kamuoyu duymayacaktı muhtemelen. Bolu il sınırları içinde kalacaktı.Ama şimdi devasa bir kötü...

İleri derecede ırkçı, ayrımcı ve faşist olmasaydı Tanju Özcan adını Türkiye kamuoyu duymayacaktı muhtemelen. Bolu il sınırları içinde kalacaktı.

Ama şimdi devasa bir kötü şöhreti var.

Önce sığınmacılara yönelik kıyıcı ve kışkırtıcı ifadeleri-icraatlarıyla çıkış yaptı.

Sonra Bolulu bir kadına (kendisinin bilhassa belirtmesi sayesinde öğreniyoruz ki başörtülü bir kadına) son derece çirkin, pespaye bir yaklaşımda bulunmuş. Hem kadının sözlerini yanlış anlamış, hem de bunu komik bir anı diye herkese anlatıyor.

Suratı kıpkırmızı, beden dili kösnül, çevresindekiler belli ki yapış yapış... sırıtıyor.

Bolu'nun kanalizasyonu CHP'li Bolu Belediye Başkanının bilinçaltından daha temiz olmalı.

Ve ilginç! Utanmıyor CHP'li Başkan.

Videonun gündeme düşmesiyle birlikte herkes onun adına utandı, o utanmadı.

Oralı da olmadı.

Gerçi neden olsun?

Partisi de oralı olmadı zaten.

Dün Tanju Özcan'ın yediği naneyi değerlendirmek için Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulundan sadece uyarı kararı çıktı.

Tam olarak ne konuda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar