Başaramayacaklar!

İstanbul Beşiktaş'ta art arda gerçekleştirilen iki canlı bomba saldırısında 38 canımızı kaybettik. 8'i sivildi, 30'u anne babalarının gözünün nuru, gencecik polis memuruydu. İçişleri Bakanı...

İstanbul Beşiktaş'ta art arda gerçekleştirilen iki canlı bomba saldırısında 38 canımızı kaybettik. 8'i sivildi, 30'u anne babalarının gözünün nuru, gencecik polis memuruydu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği bilgilere göre -yazı yazılırken- 14'ü yoğun bakımda, 5'i ameliyatta 155 kişi de tedavi altında. İnşallah sağlıcakla kavuşurlar ailelerine.

Allah şehitlerimizi rahmetiyle karşılasın, acılı ailelerine sabrı cemil nasip etsin. Bu asil millete bir daha böyle acı yaşatmasın. Türkiye'nin başı sağ olsun.

Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenler asla başaramayacaklar!

Milli Marşı "Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak / Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" diye başlayan bir ülkeyi kimse dize getiremez.

***

Yetkililer olayın failinin PKK olması ihtimali üzerinde duruyordu. Nitekim PKK'nın cismi olmayan ama ismi bu gibi işlerde kullanılsın diye var ettiği kamuflajı TAK üstlendi saldırıyı.

Ama PKK ya da DAEŞ, DHKPC ya da MLKP, veya FETÖ. Bir noktadan sonra fark etmiyor.

Her biri farklı gibi görünse de hepsinin amacı aynı. Aynı bütünün parçaları. Aynı kirli ilişkiler ağının taşeronu. Belki de aynı sahiplerin kiralık katilleri.

Türkiye aynı anda hem terör örgütlerine karşı bir karşıkoyuş, hem sahiplerine karşı bir varoluş mücadelesi veriyor.

100 yıllık bir parantezin sonunda, tarihin mühim bir evresinde, kan çukuruna dönmüş bir coğrafyanın kıyısında devletini baki, vatandaşını güvende tutmaya çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar