Ahtapotun kolları, muhalefetin zehirli dili

Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılan anma programı için Altunizade metro durağından köprüye yürürken bir şeyi çok net gördüm: PKK ve FETÖ gibi, onların sahipleri...

Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılan anma programı için Altunizade metro durağından köprüye yürürken bir şeyi çok net gördüm:

PKK ve FETÖ gibi, onların sahipleri de hedeflerine asla ulaşamayacak.

Toplumun her kesiminden, her yaş grubundan yüzbinlerce insan iki yıl önce nasıl bir inanç ve kararlılıkla, canı pahasına yürüdü ise işgalci hainlerin karşısına, o gün yine öyle idi.

Herkesin elinde bayrak vardı. Bazıları şehitlerin isimlerinin yazılı, Türk bayrağının basılı olduğu tişörtler giymişti. “Bir ölür bin diriliriz” cümlesi vücut bulmuş gibi. El yapımı pankartlar, “tek vatan, tek bayrak, millet, tek devlet” yazılı el kartonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin, resminin olduğu flamalar her yerdeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar