CHP’nin iflası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında yaptığı konuşmayla partisinin iflasını resmen ilan etmiş oldu. Neden mi? Anlatayım. NATO’nun Norveç’te...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında yaptığı konuşmayla partisinin iflasını resmen ilan etmiş oldu.

Neden mi? Anlatayım.

NATO’nun Norveç’te düzenlediği askeri tatbikatta yaşanan büyük rezalet, Türkiye’ye yönelik kuşatmanın son göstergesi sadece… Altyapısı daha geriye gitse de somut saldırıların başlangıç tarihini 2013 yazı olarak işaretleyebiliriz.

O günlerden itibaren hedefteki isim hiç değişmedi. Hedef Erdoğan’dı ve Erdoğansız AK Parti bile bir seçenek olarak kullanışlı bulunmuştu.

Ağaç gerekçeli kalkışma, yolsuzluk iddialı kumpaslar, PKK terörü, DEAŞ terörü, PKK güdümlü Demirtaş kışkırtması, ekonomik kıskaç, sınır ötesinden çevreleme, 15 Temmuz kalkışması dahil her şey denendikten sonra görüldü ki; bunlar yeterli olmuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar