Bir ufalayan!

İyi Parti iktidara mı talip, muhalefete mi? Söylemlerine bakarsanız iktidara. Olabilir. Ama bir partinin bunu gerçekleştirebilmesi için en azından merkezdeki yüzde 50 +1’i ikna edebilmesi gerek. Türkiye’de seçmenin...

İyi Parti iktidara mı talip, muhalefete mi?

Söylemlerine bakarsanız iktidara. Olabilir. Ama bir partinin bunu gerçekleştirebilmesi için en azından merkezdeki yüzde 50 +1’i ikna edebilmesi gerek.

Türkiye’de seçmenin son 15 yıldır yetkilendirdiği tek parti, iktidardaki AK Parti. Ki zorlu süreçler içinden çıkmayı başardı. Darbe tehditlerine, e-muhtıraya karşı durdu. Kapatma davasına, kumpaslara, operasyonlara pabuç bırakmadı. Katı laikçi, vesayetçi damarı geriletti, demokrasiyi güçlendirdi. Bunları yapabildiği için de halktan kesintisiz teveccüh gördü.

Şimdi aynı halkın 15 senedir tecrübe ettiği ve sağlamlığına güvendiği partiyi bırakıp siyaset sahnesine şüphelerle, zanlarla, arkasındaki gölgeler ve üzerindeki lekelerle çıkan birilerinin peşine takılacağı varsayımıyla bir parti kuruluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar