Yıllardır o küfürleri savuruyorlar ve kimse bir şey yapmıyor

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (30.01.2022)'' Yıllardır o küfürleri savuruyorlar ve kimse bir şey yapmıyor'' başlıklı yazısı.

Pelin Akil, Beşiktaş Stadı'nın orada peçete, su satan ya da zorla camları silmeye çalışan tiplerin sözlü şiddetine maruz kaldığını çektiği video ile anlatmış. Pelin Akil, "İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Biraz önce Beşiktaş Stadı'nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? 'Lan ... karısı para versene' iğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz? Anneme, babama, sülaleme küfrederek 'Alsana şunu alsana' diye cama vuruyor" demiş. Fakat o tipler yeni değil ki.

Yıllardır oradalar ve yıllardır o küfürleri insanlara savurup zorla para alıyorlar.

İnsanların bam teline basıyorlar.

Pelin Akil, telefonu eline alıp, "Polisi arayacağım" dediklerinde "Ara ara" demişler.

Demişlerdir. Hiç şaşırmadım. Çünkü defalarca benimde başıma geldi. Trafik varken oradan geçmeye ödüm patlıyor. Bu arada geç saat olmasına da gerek yok.

Havanın karanlık olmasına da gerek yok. Gündüz vakti de yapıyorlar üstelik.

Kimseler de umurlarında değil. Resmen yol kesip haraç istiyorlar. Vermeyince de küfür, kıyamet gırla.

Ve kimsenin de umurunda değil sanki. Yıllardır diyorum yıllardır. Asla tükenmeden çoğalıyorlar.

Gerçekten oradaki bu para isteme terörünü nasıl durduramıyorlar aklıma almıyor.

Üstelikte ışıklarda da sürekli polis aracı olur. Tam Dolmabahçe Sarayı'nın oradaki ışıklar.


Bu yazım ilk değil. Hatta sırf benim de değil. Defalarca yazıldı, haberi yapıldı. Ama boşa.. Değişmiyor o tipler oradan gönderilemiyor. Resmen öfke saçıyorlar. Allah yardımcımız olsun gerçekten.

Pelin Akil, "Tek başıma kadın olduğum için" demiş.. Ama yok sadece tek başına kadınlara değil. Özellikle yanında kadın olan erkeklere de yapıyorlar.

Yanındaki kadının yanında öyle sözleri işitmesin de para versin diye. Öyle edepsizler anlayacağınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 242 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar