Sefillik, cehalet, bilgisizlik, görgüsüzlük, eziklik

Ortaköy Ruby'nin önünde bir dayak görüntüsü izledim. Eminim siz de denk gelmişsinizdir. Korkunç!! Kanım dondu. Bu nasıl bir öfke. Bu nasıl bir sinir. O sopayla vuran adamı gördünüz mü? Ya kadının...

Ortaköy Ruby'nin önünde bir dayak görüntüsü izledim. Eminim siz de denk gelmişsinizdir. Korkunç!!

Kanım dondu. Bu nasıl bir öfke. Bu nasıl bir sinir. O sopayla vuran adamı gördünüz mü? Ya kadının yerde sürüklenmesini! O arada kadına da sopayla vuruyor. Ve kadın kendini dayak, yiyen erkeğin üzerine kapatıyor. Kadın her yerde kadın işte. Gözü kara. Bir saniye geri durmuyor, kendini adamın üzerine kapatıyor. Bu da ayrı bir konu ama kadın adamın üzerine kapanmasa belki adamı döve döve öldürecekler. O kadar sinir ve hınç ile vuruyor sopayla. Gözü dönmüş. Orada insan ölmüş çok mu?

Ah ah bu nasıl bir vurma. İzledikçe aklım almadı.

Peh!!! Görüntüleri izlerken o kadar çok söylendim ki, size anlatamam. Mekanların kapısı çok ama çok önemli. Bir mekanı rezil de eder, vezir de. Bu tam rezillik bir durum olmuş hani..

Ne olursa olsun kapının sakin, bilinçli olması gerekir. Ama müşterinin de yol, yordam bilmesi. Maalesef her zaman söylüyorum, para el değiştirdi müşteri de değişti. Mekanlarda korkunç tipler var. Korkunç ama... Çalışana da korkunç davranıyor, başka müşterileri de. Ve görüntülerden de anlaşılacağı üzeri müşteri, kapıdaki adama kafa atıyor. Kim bilir orada nasıl çirkin cümleler kuruldu düşünmek istemiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 242 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar