Haberleri izliyorum gözlerim kapalı

Yeter Allah aşkına yeter. Ki son yıllarda ekranda magazin yorumcuları desen berbat. Yalan, iftira gırla. Haberler desen korkunç, şiddet. Spor desen kavga, kıyamet. E yeter! Diziler deseniz malum. Silah silah silah.

-Vatandaşın biri otobüs firmasından bilet almaya gidiyor. Görevli de HES kodu istiyor. Vay sen misin HES kodu isteyen. Vatandaş bıçak çekiyor ve “Yok benim kodum modum bilet ver” diyor.

-Kadın, Özbekistan’daki ailesine kargo göndermek istiyor. Kargo şirketi paketi alıyor ve “Beş güne gider” diyor. Ancak üç hafta geçmiş kargo hala ulaşmamış. Kadın şirkete gidip soruyor, sorguluyor. Vay sen misin sorgulayan bir güzel dayak yiyor. Yüzü, gözü mosmor. Kolu kırık. Şiddet gösteren adamlar serbest. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.

-Adam eski sevgilisini arıyor bulup evinin kapısına dayanıyor. Meğer eski sevgili evlenmiş bir de hamile. Sen misin evlenen, hamile kalan. Şiddet gösteriyor, arabalarının camlarını kırıyor. Polis geliyor ceza kesiyor. Peki cezayı hangi sebepten kesiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar