Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet: ‘’Gülşen'den beklenen yanıt geldi’’

İzzet Yıldızhan, "Kadınlar sahneye külotla çıkıyor, çocuklarım izliyor etkileniyor" çıkışından sonra gözler Hande Yener, Gülşen, Hadise gibi isimlere çevrilmişti. Hande Yener, isim vermeden...

İzzet Yıldızhan, "Kadınlar sahneye külotla çıkıyor, çocuklarım izliyor etkileniyor" çıkışından sonra gözler Hande Yener, Gülşen, Hadise gibi isimlere çevrilmişti.

Hande Yener, isim vermeden sosyal medyadan yanıtını verdi.

Haliyle sıra Gülşen'in vereceği yanıta geldi. Acaba Gülşen ne diyecekti. Bana da çok sordular hatta, "Gülşen yanıtı giyeceği sahne kıyafeti ile verecek" dedim beklenen oldu.

Cumartesi günü Gülşen sahne kostümüyle ve danslarıyla beklenen yanıt fazlasıyla verdi.

Hem de ne verme... Resmen "Kime ne, sana ne, size ne" dedi.

Kısaca Gülşen, "Kıyafetime, sahneme, dansıma karışma.. Sahnemden, kıyafetimden ben mesulüm. Kimseyi ilgilendirmez" dedi.

Kimisi, "Helal Gülşen devam et" dedi.

Kimisi, "Çok abartı" dedi.

Pazar sabahı Habertürk'te Oylum Talu'nun programına katıldım. Oylum da "Ne düşünüyorsun" dedi.

Düşüncem belli ve net;

1-Kadınlar kıyafetlerine karışılmasını istemiyor. Gerçekten artık kadınların kıyafetlerine karışılmasın yeter.

2-Sahne sanatçının özelidir. Sahnede kim ne giymek isterse, onu giyer karışmamak gerek. Sahnede kıyafet önemlidir. Ama kıyafete mi bakıyorsun şarkı mı dinliyorsun. Yeter nedir bu kıyafet mevzusu... Nereye kadar.

3-Sahnede kim ne giymiş, ne takmış, ne takıştırmış, orkestrası nasıl gözüküyor, hepsi bir bütün. Olmazsa olmaz. Ama bir tutturulmuş kadınların kıyafeti falan filan. Saçma!!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 193 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 241 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 212 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 68 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 203 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar