Bu kitap yok satar

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (06.08.2022)''Bu kitap yok satar'' başlıklı yazısı.

Defne Samyeli, sırlarını anlatan bir kitap yazacakmış, hazırlıklara başlamış.

Şimdiden söylüyorum; "Bu kitap yok satar".

Hem kadınlar, hem erkekler alır. Hatta bazıları da gizli gizli okur. Çaktırmadan okur. Okuduğunu gizler. Ama kadını da, erkeği de Defne Samyeli'nin fit vücudu, hiç yaşlanmaya hallerine hayran.

Kim izlese, "Bu kadın ne yer, ne içer" diye soruyor. Tanıdığım, tanımadığım sık sık, "Esin, Defne'ye sorup yazsanıza. Ne yer, ne içer" diye.

Hatta çok kez bu köşede de yazdım. Ama tabii hepsini detaylı anlatmıyor Defne. Sadece kısıtlı anlatıyor. Şimdi de tüm detayları ile kitabında yazacakmış.

İş yapar... Çünkü son yıllarda insanlar zayıf olmak, formda olmak, güzel olmak için çabalıyor. Fakat Defne Samyeli ben onu tanıdığımdan bu yana böyle. Her zaman incecik ve fit.

Bir an olsun bırakmadı kendini. Ki disiplinli olmak şart.

Yıllardır yüz yogası yaptığı ve çok az yemek yediğini biliyorum. Ama tabii herkesten sakladığı sırları vardır. Onları da zaten kitabında yazacaktır.

Şimdiden söyleyeyim. Hiç gizlemem. Açık açık okurum. Hatta uygulamaya bile geçerim. Çünkü kadın fıstık gibi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 242 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar