Altı ay yer yok, telefonların fişini çektik

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (14.10.2022)''Altı ay yer yok, telefonların fişini çektik'' başlıklı yazısı.

Dünyaca ünlü Michelin Rehberi, listesine Türkiye'yi de aldı ve İstanbul'daki 53 restoran listeye girdi. 5 restorana da Michelin yıldızı verildi. Yani Fatih Tutak'ın 2019'da açtığı Turk 2, Araka, Mikla, Neolokal ve Nicole 1 Michelin yıldızına layık görüldü. Ve herkesin dilinde bu yıldızlar. Önceki gün de bu konuyla ilgili; "Michelin'i hala ciddiye alan var mı?" diye bir yazı kaleme aldım. Başlıkta okuduğunuz cümle benim düşüncem değil. Ben gayet de, ciddiye alıyorum. Kaçıranlar için linki buraya bırakıyorum önceki gün yazdığım yazıyı. Bir zahmet okuyuveriniz. Fakat sosyal medyada yapılan eleştirilerin ne kadar yersiz olduğunu gösteren açıklamayı, Cüneyt Özdemir'e iki Michelin yıldızı alan Turk restoranın sahibi Fatih Tutak yapıp "Bizim bütün masalarımız doldu. Dünden beri o kadar çok çalıyor ki, telefonların fişini çektik. Çünkü baş edemiyoruz. Önümüzdeki altı ay bütün rezervasyonlarımız doldu hem de parası ödenerek. Restoranda yemeği yemeden, parasını ödüyorlar" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar