Başkan hanım bak sana anlatayım kâfir kimdir

AKP Alanya Kadın Kolları Başkanı hanımefendi... Hani şu “AKP’ye oy vermeyen kâfirdir” anlamına gelen tweet’i atan hanımefendi...Bak sana anlatayım asıl kâfir kimdir...Kâfir, cebinde Türkiye...

AKP Alanya Kadın Kolları Başkanı hanımefendi...

Hani şu “AKP’ye oy vermeyen kâfirdir” anlamına gelen tweet’i atan hanımefendi...

Bak sana anlatayım asıl kâfir kimdir...

Kâfir, cebinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık belgesi taşıyan insanlar sandık başına gittiğinde, bir bölümünün oyunu yok edilecek düşmanın oyu sayan kafayı taşıyan kişidir.

Kâfir, ülkeyi 4 yıl için kimin yöneteceğini belirleyici bir seçimi, kanlı bir savaş haline sokmaya çalışan kafayı taşıyan kişidir.

Kâfir, ülkesinin kutuplaşmasından, insanlarının birbirine düşman edilmesinden, aralarına nifak sokulmasından siyasi rant toplamaya çalışan kafayı taşıyan kişidir.

Kâfir, milletini dost-düşman, melek-şeytan, siyah-beyaz, bizden-ondan diye bölmeye kalkan kafayı taşıyan kişidir.

Kâfir, seçildiği an bütün milletin Cumhurbaşkanı olan kişinin, sadece kendi ‘Reisi’ olmasını isteyen kafayı taşıyan kimsedir.

Anladınız mı hanımefendi kimmiş kâfir...


YENİ 24 HAZİRAN RUHU İSTANBUL'A ULAŞMAMIŞ
İLERİDE Türk adalet tarihi yazılırken, 25 Nisan 2018 gününe de bir bölüm ayırmak gerekecek.

Şimdi size önceki gün, yani çarşamba günü dikkatimi çeken üç gelişmeyi alt alta yazıyorum...

SABAH UYANDIĞIMIZDA MANŞET
25 Nisan sabahı, iktidarı en çok destekleyen gazete olan Sabah’ın manşetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağzından şu cümleler var:

“Daha çok demokrasi, daha çok adalet, daha çok refah...”

Hepimizin içini okşayan, umut veren sözler...

Güne iyi başlıyoruz....

SAAT 10.30 ANAYASA MAHKEMESİ
Anayasa Mahkemesi&rsqu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İlk milli muharip uçağımız KAAN’ın arkasındaki hazin hikaye 02 Mart 2024 | 2.838 Okunma Cem Yılmaz: Artık samimi olun; sizce kahraman mıyım, dayaklık mıyım? 21 Kasım 2023 | 278 Okunma Dün yapay zekâya “Bana Fatih Altaylı gibi cesur bir muhalif yazı yaz" dedim, işte yazısı 12 Kasım 2023 | 1.565 Okunma Dün gece bir de Zekeriya Öz bulsalardı bu sabah nasıl bir Türkiye’ye uyanacaktık? 09 Kasım 2023 | 4.938 Okunma Haydi Uğur Dündar’ı anladım ama o salonda kalkacak tek bir karşı el yok muydu? 08 Kasım 2023 | 1.049 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar