Muhalefet bu olmamalı!

CHP lideri, eğer kendisine hedef olarak İletişim Başkanı’nı seçmişse bu kendi pozisyonu hakkında fikir verir.. Misal Recep Tayyip Erdoğan da ABD Başkanı’na AB Komisyon Başkanı’na falan sert sözler söylüyor.. Millet de fotoğrafı çok net görüyor..

Bir süredir sistematik olarak sürdürülen bir yalan var. İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun ve eşinin evlerine kaçak eklenti yaptıkları ve birden fazla maaş aldıklarına dair üretilen yalanlardan söz ediyorum.

                                                              ***

Normal şartlar altında, “müddedi, iddiasını ispatla mükelleftir” ancak biz normal şartlar altında değiliz.. Dolayısıyla müddei önüne arkasına bakmadan bir yalan söylüyor, sonra akl-ı selim sahibi kişiler de işi gücü bırakmış onun öyle olmadığını anlatmaya çabalıyor..

Misal Fahrettin Altun..

İran’dan bir hadsiz çıkmış ona devletimiz/milletimiz adına haddini bildiriyor..

ABD’nin tamamen emperyalist emellerle açtığı finansal saldırıya gereken cevabı hazırlıyor..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.967 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar