Kamu Araçlarında Politik Propaganda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun derdinin İstanbul olmadığı, bu koltuğu basamak olarak kullanıp Beştepe'ye yürümeye çalıştığı sır değil.

Göreve geldiğinden beri İstanbul için değil sadece kendisi için çalışıyor. Bütün yatırımlarını 2023'e göre yapıyor. Metrobüslerdeki bilgi ekranlarından politik propagandaya başlamış olması da bunun en somut örneği. Daha düne kadar TRT'deki siyasi içerikli tartışma programlarında bile hakkaniyetli davranılmadığını belli bir siyasi görüşün sesinin daha yüksek çıktığını savunanlar gücü eline geçirince kamunun tüm olanaklarını kendi çıkarları için kullanmakta bir sakınca görmüyor. İşte toplu ulaşım araçlarındaki, kamuoyunun bilgilenmesi için AK Partili belediye tarafından hazırlanmış ekranlardan yapılan propaganda, bunun en net örneği..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.967 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar