Kahraman Türk ordusuna ‘lejyoner’ diyen zihniyet

Türkiye’nin; Yunanistan, İsrail, ABD, Fransa, İngiltere, Rusya ve daha pek çok ülkenin pay almaya çalıştığı enerji yatağı Doğu Akdeniz’de varlık göstermesi, bu ülkelerden çok CHP'yi rahatsız ediyor. Kimse kusura bakmasın.

Özelikle son Libya tezkeresi sırasında takındıkları tavrın başkaca bir nedeni olamaz.. Daha ilk gemimizi Kıbrıs açıklarına çıkardığımızda, CHP'li Ali Mahir Başarır, Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz aramalarının ‘havaya para saçmak’ olduğunu iddia etmedi mi?.. ''... Akdeniz’de yapılan sondaj çalışmasında bir kova petrol bulunamadığı ortada...'' demiş, buna neden devam ediyoruz diye sormuştu.. CHP'nin karşı duruşu tam da böyle bürünmüştü ete kemiğe.. Libya ile imzalanan deniz yetki alanları ve peşinden gelen askeri işbirliği anlaşmasına da karşı çıkmışlardı.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.967 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum