İYİ Parti CFR'den neden randevu istemişti?

Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede’nin bugünkü (26.02.2022)’’ İYİ Parti CFR'den neden randevu istemişti? ‘’ başlıklı yazısı.

Türkiye, İYİ Parti'nin, ABD'de derin yapılara yakınlığıyla bilinen Dış ilişkiler Konseyi (Council on Foreign Relations) adlı düşünce kuruluşundan randevu istediğini, Steven Cook isimli yeminli Erdoğan düşmanı bir analistten öğrendi... Cook, twitter'dan, bu randevu talebini duyurduktan sonra, kendilerine ''Henri Barkey katılmasın bu toplantıya'' talebi geldiğini, bunu duyunca da toplantıyı iptal ettiklerini söyledi. Hayır, böyle demedi... Tam olarak şöyle dedi; I told them to take a hike... Yani aşağı yukarı; ''...yürüyün gidin...'' demiş İYİ Parti'ye... Fırça attığını söylüyor anlayacağınız... Düşünsenize... Ülkeyi yönetmeye talip bir partinin lideri olacaksınız, bu ülkede CIA tarafından yapılmaya çalışılan darbeyi aklamak için delil üreten bir ajan, size hem kapıyı gösterecek hem de bunu böyle duyuracak... Pes doğrusu... Bu kadar rezaleti hakkedecek ne yaptık biz acaba?..

***

Sayın Meral Akşener... Bir gazeteci olarak bu soruyu sor

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 110 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum