İple adam tehdit etme dönemi bitti

27 Mayıs kanlı darbesi tek başına iktidarı yeniden ele geçirme operasyonu değildi.. Aynı zamanda bir emsaldi, bir örnekti.. Ondandır uygulayıcıları tarafından yarım asrı aşkın bir süredir demokrasinin...

27 Mayıs kanlı darbesi tek başına iktidarı yeniden ele geçirme operasyonu değildi.. Aynı zamanda bir emsaldi, bir örnekti.. Ondandır uygulayıcıları tarafından yarım asrı aşkın bir süredir demokrasinin tepesinde sallandırılan bir Demokles Kılıcı olarak işlev görmesi.. Özellikle kendini bu memleketin sahibi gören jakoben elitist kadrolar ne vakit köşeye sıkışsalar 27 Mayıs'ı hatırlatıp; ''..bakın hiç istemeyiz ama tarihte de böyle acı bir şey yaşandığını aklınızdan çıkarmayın..'' derler..

Sorsanız 'niye böyle söylüyorsun?' diye; '.. ben istemediğimi söyledim, asla tasvip etmem fakat bu da yaşandı yani..'' diyerek bir de işi pişkinliğe vururlar..

***

Önceki akşam da öyle oldu.. CHP'li Engin Altay, açıkça millet tarafından doğrudan seçilmiş İLK Cumhurbaşkanını yine iple tehdit etmeye kalktı..

''...Yapmayın bunu, neden yapıyorsunuz?..'' deyince de;''... bu sözden darbe tehdidi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.967 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar