CHP'nin yasak ilişkisi başına dert açtı

Siyasette 2023 denklemleri kurulmaya başlandı.. ‘Millet İttifakı’ çatırdıyor. CHP ile yol yürüyen her iki parti; HDP’de de İYİ Parti’de de huzursuzluk en yüksek seviyeye ulaştı..

Seçim döneminde sürdürülen ‘arka kapı siyaseti’ sona erdi. Taraflar kartların açık oynanmasını istiyor. Zira kendi tabanlarını siyaseten tarifi zor bu birlikteliğe inandıracak güçleri kalmadı. Lunaparklardaki kurbağa oyunu gibi oldu. Bir kurbağanın kafasına balyozu indirip yerine soktukları anda az öteden başka bir kurbağa gösteriyor kendini.

***

En son gördünüz.. İYİ Parti sıralarından gelen salvolar üzerine, Sırrı Süreyya Önder çıktı İyi Partililerin ‘yokmuş’ gibi davrandığı gerçeği faş etti.. “.. Dün bize aracı gönderen, 'Şurada kiminle çalışalım? Nasıl çalışalım? Şunu nasıl yapalım?' diye fikrimizi merak eden bir siyasal parti, bugün bize koordinat biçemez (…..)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 111 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum