CHP kazanırsa HDP'ye bakanlık verilmeyecek!

Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede'nin bugünkü (08.09.2022)''CHP kazanırsa HDP'ye bakanlık verilmeyecek!'' başlıklı yazısı.

Gürsel Tekin'in, 'elbette HDP'ye de bakanlık verilebilir' çıkışı, CHP'yi karıştırdı. Parti sözcüsü Faik Öztrak, Tekin'in CHP adına konuşma yetkisine sahip olmadığını söyledi.. Oysa insanların merak ettiği o değil ki?.. Kim Gürsel Tekin'in parti adına konuşma yetkisine sahip olup olmadığını merak ediyor ki?.. İnsanlar CHP'nin domine ettiği blokun seçimleri kazanması halinde, HDP'ye ne verileceğini merak ediyor. Bize ne Gürsel Tekin parti adına söz söyleyebilir mi, söyleyemez mi?.. Cevap vereceğiniz soru bu.. HDP, seçmenlerini neden Millet İttifakı'nın adayına yönlendirsin? Bundan ne çıkarı olacak?.

Faik Bey diyor ki; ''partimiz adına Gürsel bey konuşamaz''.. Yani?.. Seçimleri kazanırsanız HDP'ye bakanlık vermeyecek misiniz?.. Bunu söyleyin bu netlikte... O sorunun cevabı da ''hayır''... Verecek misiniz?.. Bu sorunun da cevabı yok... Elbette politik manevralar için gri alanlar bırakılır.. İpler tam kopartılmaz. Kapılar sert kapatılmaz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 192 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 109 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar