Bir cinayet dosyası ve Tuna Bekleviç

Bir dönem Türkiye’de siyaset yapmaya kalkan ve elini attığı hiçbir işte başarı sağlayamayan bir ‘kaybetmiş’ var. İsmi Tuna Bekleviç.

Son zamanlarda sahibinin evinden ABD’den, Türk halkını, bu milleti (kendi zekasınca) aşağılayan mesajlar atıyor sosyal medyadan. Soran olursa da bir politik ayrışmanın sonucu olarak ABD’de olduğunu söylüyor. Oysa Bekleviç’in adının karıştığı, kamuoyunda hiç konuşulmayan başka bir dosya daha var.

Arz edeyim.

İstanbul'da 24 yıl önce bir doktor, Mehmet Sabri Çankaya sırra kadem bastı. Oğlunun izini süren baba Zeynel Abidin Çankaya ise FETÖ’ye yaklaştığı gün şüpheli bir trafik kazasında öldü. Hem ağabeyini hem de babasını kaybeden Hakan Çankaya ise işin peşini bırakmadı. Olanların, FETÖ tarafından kapatılmaya çalışıldığını iddia etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 246 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar