Babacan Cevap Vermeyecek mi?

Parti kurma hazırlığı içindeki Ali Babacan’a görevdeki dönemine dair bir kaç soru yönelttik ama cevap almak mümkün olmadı. 

Sayın Babacan hiç kusura bakmasın da, ülkeyi yönetmeye talip birinin böyle kritik soruları cevapsız bırakması anlaşılır gibi değil.  Bakın dedik ki, ABD’nin siyasi rehin olarak tuttuğu Hakan Atilla, Babacan’a bağlı olan Halkbank’ın tepe yöneticisiydi..  Ne Avrupa Birliği bakanlığına bağlıydı Halkbank ne çevre ve şehircilik bakanlığına. O halde neden Halkbank davası süresince alakasız onlarca ismi konuştuk da Ali Babacan menfi/müspet ortalarda görünmedi?..Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut çok sarsıcı bir iddia koydu ortaya; Babacan’ın FETÖ’nün bankası Bank Asya’yı kurtarmak için hamle yaptığını iddia etti.. Buna bir cevap verdi mi Babacan?.. Yine Yiğit Bulut’un daha önemli bir iddiası ki, bu politik hareket başlatmak isteyen birinin yola çıkmadan evvel temizlemesi gereken bir iddia..  Babacan’a, uluslararası piyasalarda yaptığı işlemlerde kendi hesabına bazı kazançlar elde edip etmediğini soruyor Yiğit Bulut..   

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 110 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum