Ayşenur Arslan konusunda herkes her şeyin farkında değil mi?

Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede’nin bugünkü (12.02.2022)’’ Ayşenur Arslan konusunda herkes her şeyin farkında değil mi? ‘’ başlıklı yazısı.

En sonda söyleyeceğim sözü en başa çektim. Ayşenur Arslan'ın buram buram düşmanlık kokan o sözlerine tepki veren, o sözlerden duyduğu rahatsızlığı açık yüreklilikle dile getiren herkese selam olsun... Önce RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e... İşte Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tam da bunun için var. İsteyen buna sansür desin isteyen medyaya baskı. Kim ne derse desin. Şanlı tarihi kanla yazılmış bu memlekette, çıkıp milli mücadelede şehit olmuş mücahitlerin kemiklerini sızlatacaksın, "bunu bu televizyonda yapamazsın" dediklerinde de "basın özgürlüğü" diye ayağa kaldıracaksın ortalığı... Yok öyle kardeşim. Kimse kusura bakmasın! Öyle bir özgürlük dünyada yok. Bu kadar rahat dünyanın hiçbir ülkesinde atıp tutamazsın. Amerika Birleşik Devletleri tarihi bir insanlığa karşı işlenmiş suçlar tarihidir. Hiroşima'da ve Nagasaki'de, Irak'ta, Suriye'de, Kandahar'da, Haditha'da, Vietnam'da, Kore'de, Okinawa'da... Binlerce örnek sayabilirim; işkenceler, tecavüzler, kimyasallar, atom bombaları... Delikanlı diyorum, otursunlar da bir Amerikan televizyonunda bilmiş bilmiş suçlamalar yöneltsinler bakalım, sonuçları ne oluyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum