Aşı zorunlu olmayacaksa da zorlayıcı olmalı

Devlet ne karar verir bilemem. Zorunlu olmayacağını ve kimseyi aşıya zorlamayacaklarını söylüyorlar. Zaten vücut dokunulmazlığı nedeniyle zorla kimseye aşı yapamazsınız.. Ama bana kalırsa bunun bile bir yolu olmalı..

Artık koronavirüsle mücadelenin en ciddi safhası olan aşı dönemine girmiş durumdayız.. Aşı ya da tedaviye karşı çıkan bazı grupların, sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde anarşist çıkışlarını görüyorsunuzdur.. En akla yatkın gibi görünenlerden en sürrealist olanlara kadar geniş bir yelpazede tedavi ve aşı karşıtlığı almış başını gidiyor.. ‘Aşının içinde bir çip olacak ve vücuda zerkedilecek’ diyeni bile gördük değil mi?.. Hatta aşının ya da tedavinin zorunlu olması gerektiğini savunan bilim adamlarının nasıl hedefe konduğunu..

                                                         ***

Kimse kusura bakmasın. Aralarında benim eski dostlarımın da olduğu çok çeşitli insanlardan garip garip savunmalar okuyorum. Bu tavrım nedeniyle, bana gönül koyacaklarsa sadece gönül değil mesafe de koysunlar bir zahmet.. Zira dünya, benzerine 100 yılda bir rastlanacak bir büyük belayı defetmek üzereyken hiç biriyle uğraşacak halimiz bu zırvalarla kaybedecek zamanımız yok..

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 111 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum