AK Parti'deyken çarşı – pazar gezdiğinizi görmedik

. Peki o günlerde Sayın Babacan'ın dediği gibi Erdoğan'a karşı olup da tavrını gizleyen ve bugün hâlâ Erdoğan'ın yanında olan var mı?..

Önceki gün bu sütunda Sayın Ali Babacan'ın tespitinden yola çıkarak bir çağrı yaptım. Hatırlayalım, diyordu ki Sayın babacan; ''... 2013 Gezi zamanında Erdoğan'ın takındığı tavrı, tutumu Cumhurbaşkanı (Abdullah Gül) ve kabine üyeleri olarak bizler asla benimsemedik...'' Bu açık ve ağır bir itiraf aslında.

***

Gezi neydi?.. Batı merkezli içerideki hainlerin de desteğiyle tertiplenmiş, çevre duyarlılığı soslu bir kalkışma denemesiydi Gezi.. Bu kalkışmaya Erdoğan, ülkesini teslim etmedi. Emperyalizmin maşası işgalcilere pabuç bırakmadı.. O vakit ne kadar yalnız kaldığını defalarca yazdık. Ama ilk kez siyaseten yollarını ayıran biri tarafından Erdoğan'ın bu yalnızlığı kayıtlara geçmiş oldu..

***

Şimdi gelelim Babacan'ın bahsettiği Erdoğan'ın yanında olmayan o kabineye.. Önceki gün yazımı yazarken tek tek isim isim yazıp doğrudan dikkat çekmeyi düşündüm. Fakat bir çoğu hâlâ devletimizin önemli

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar