Seçmeni hafife almayın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’daki darbe ve işgal girişimine “kontrollü darbe girişimi” demiş.. Kılıçdaroğlu’na göre asıl darbe “20...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’daki darbe ve işgal girişimine “kontrollü darbe girişimi” demiş.. Kılıçdaroğlu’na göre asıl darbe “20 Temmuz”da yapılmış..

Yani OHAL’e geçmekle..

Bu kadar açıktan hiç söylenmemişti.. Sen tepemize bombaların yağdığı, alçakların alçak uçuşlar yaptığı, 240 vatan evlâdını şehit verdiğimiz binlerce insanın yaralandığı bir kalkışmaya “tertip” diyeceksin, öyle mi?.. 300 Türk generalinin yarıdan fazlasının başka bir ülkeye çalıştığının ortaya çıkmasını, memleketi teslim almaya çalışan odakların altın vuruşunu, “kontrollü” diye geçireceksin kayıtlara..  Ve bu darbe ve işgal girişiminin failleriyle hesaplaşmak için geçilen OHAL düzenine “darbe” diyeceksin.. Bunu özür dileriz ama bu millete anlatamazsın.. Kuşkusuz ki CHP Genel Başkanı, 15 Temmuz’da bu memleketin tepesine bombalar yağdıran güç odaklarınca atandı o koltuğa.. Ve hesaplaşmayı sadece kamudaki memuriyetler, emniyet ve yargı içindeki cunta yapılanmaları, ordu içindeki ihanet şebekesi üzerinden yaptığımızda her bir tarafı eksik kalıyor.. Koalisyonu gördünüz önceki dün değil mi?.. Kasetle koltuğundan edilen FETÖ mağduru Deniz Baykal, nasıl da yerine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele verdi hükümet modeli değişikliğinde.. Nasıl bir tezgah, nasıl bir tertipse bu yapılan.. FETÖ getirdiğini de götürdüğünü de tepe tepe kullanmaya devam ediyor.. Bir tanesi de çıkıp demiyor ki; “Arkadaş insan bir kere ölür”.. FETÖ’sü, DHKP-C’si, PKK’sı, DEAŞ’ı ve tüm bu ihanet yapılarının siyasi ayağını tesis eden CHP nasıl ittifak etti gördünüz.. 15 Temmuz ile Beşiktaş’ın, Kayseri’nin, Reina’nın, El Bab’ın birbirinden farklı olmadığını biliyor bu millet.. CHP’yi de hak ettiği yere konumlandırıyor.. Kimse merak etmesin.. Seçmenin zekasıyla alay etmeyin..

Neden sokak?

CHP’nin sözcüleri hep bir ağızdan sokağı işaret etmeye başladılar. Hele bir gençlik kolları yöneticisi var.. Kenan Otlu..“Bu iş ya Meclis’te ya da sokakta bitecek” diyor.. Ne yapacaksın sokakta canım kardeşim?.. Nedir niyetin?.. En son Selo “sokakta bitirelim” demişti.. 50’den fazla kişi hayatını kaybetti.  Bunu mu istiyorsunuz?.. Yoksa Kılıçdaroğlu’nun vaat ettiği; “Başkanlık istiyorsanız kan dökmeden olmaz” dediğiniz durum bu mu?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar