Aydın Doğan’ın yalnızlığı!

Ankara temsilcileri Barbaros Muratoğlu gözaltına alındığı gün, Doğan Grubu’nun tesirli kalemleri birer“kefiliz”yazısı yazdılar.. Tekaüt de yazdı.. Garson da yazdı.. “Biz bu adama...

Ankara temsilcileri Barbaros Muratoğlu gözaltına alındığı gün, Doğan Grubu’nun tesirli kalemleri birer“kefiliz”yazısı yazdılar.. Tekaüt de yazdı.. Garson da yazdı.. “Biz bu adama kefiliz”..

Dün İstanbul’da, soruşturmanın devamı mahiyetinde iki gözaltı daha vardı.. Aydın Doğan’ın sağ ve sol kolları alındı dün.  Yahya Üzdiyen ve Erem Turgut Yücel…  Üzdiyen, 1997 yılından 2011 yılına kadar Doğan Holding Strateji Grup Başkanlığı’nı yürüttü..

Petrol Ofisi, Star Medya’nın alım-satımı gibi pek çok büyük hamlede patron adına atılan imzaların sahibi.. 2012’den itibaren de CEO olarak, halka arzlarda, satın almalarda, herhangi bir pazara girip çıkmalarda tek söz sahibi oluyor.. Enerjiden medyaya kadar her alanda, patron kuvvetinde yani. .Erem Turgut Yücel de, Aydın Doğan’ın yargıdaki işlerini tek merkezden idare edip uygun olanları uygun yerlere sevk etmekle görevli adamı.. Bu iki ismin ortak operasyonu ise 4.5 milyar dolar tutarındaki iki dalga halinde gelen vergi borcunun silinmesi.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 110 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar