Yılmaz Özdil tünelden geçecek mi?

Avrasya Tüneli açılınca evvela Yılmaz Özdil’e baktım..‘Kapısında muska bile dağıtsalar, yüzerek geçerim yine de geçmem bunların yaptığı tüpten’ diye yazı...

Avrasya Tüneli açılınca evvela Yılmaz Özdil’e baktım..
‘Kapısında muska bile dağıtsalar, yüzerek geçerim yine de geçmem bunların yaptığı tüpten’ diye yazı yazmıştı Marmaray açıldığı gün..
Arz edelim.. Marmaray dediği nihayetinde bir demiryolu.. Dolayısıyla hitap ettiği kesim Yılmaz Özdil gibi beyazlar değil.. İstanbulkart sahibi benim gibi zenciler.. Demem o ki, ‘Marmaray’a binmeyeceğim’ çıkışı da, bu vakte kadar binmemiş olması da anlaşılabilir.. Ama Avrasya öyle değil.. Doğrudan Yılmaz Özdil profilini hedefliyor.. Dolayısıyla muhteremi taşıyan özel araç, elbet bir gün o tünelden geçmek zorunda kalacak.. O da bunu çok iyi biliyor. Ondan mı acaba, “yüzerim gene de geçmem adına Atatürk koymadığınız o tünelden” türü bir yazı yazmıyor dersiniz?.. 

Aydın Engin’e tehdit!

Aydın Engin’in yolunu kesmişler, “güneşe dikkatli bak son görüşün olacak” demişler.. Bürosunu arayıp mesajın yerine ulaşıp ulaşmadığını teyit etmişler.. Türkiye’ye karşı birlik olmuş karanlık güçlerin nasıl çalıştığını artık biliyoruz. Sansasyonel bir gazeteci cinayeti, bugün için elbette beklentilerini karşılayacak bir tabloyu ortaya çıkarabilir.. Özellikle 15 Temmuz’dan bu yana, aralarında benim de olduğum hükümete yakın gazetecilerin hedefte olduğu istihbaratı değerlendiriliyordu..  Hep söyledim.. O gün de söyledim, şimdi de aynı yerdeyim.. Yanlış.. Beni öldürüp ne yapacaklar?.. Hiç bir işlerine yaramam ki.. Ama bir Cumhuriyet Gazetesi yazarı, özellikle de Aydın Engin gibi sembol bir isme dönük olarak provokatif bir eylem çok işlerine yarar.. Dolayısıyla Aydın Engin’e suikast tehdidine ciddiyetle eğilmek gerektiğini düşünüyorum. Ve profil olarak benzerlik arz eden başka isimlere.. 

Pervin Buldan neden yalan söyledi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 192 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 110 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar