Mersin AK Parti'de Fetocu isyanı

AK Parti Mersin il yönetiminden bir okurum, il binasının FETÖ'cü birinden kiralanması üzerine isyan dolu bir mektup yazdı.Meğer yaraya basmışız.Adı soyadı bende saklı okurumun uzun mektubunu özüne dokunmadan...

AK Parti Mersin il yönetiminden bir okurum, il binasının FETÖ'cü birinden kiralanması üzerine isyan dolu bir mektup yazdı.
Meğer yaraya basmışız.
Adı soyadı bende saklı okurumun uzun mektubunu özüne dokunmadan kısaltarak yayınlıyorum.

***

"AK Parti kongre süreçlerinde çok ilginç olaylar, akıllara ziyan gelişmeler yaşandı, yaşadık!
Parti politikalarını eleştirenler, Recep Tayyip Erdoğan'a en ağır hakaretlerle ağza alınmayacak küfür edenler, ayrıca 17-25 Aralık darbesine alkış tutup 'bunların işi bitti'diye sevinenler bir bir yönetime girdi. İşte yaşanmış bir örnek:
Yer: Mersin Adliyesi, Baro kafeteryası… 
AK Partili iki avukatın karşısında FETÖ'cü avukatların oluşturduğu Mersin Ahenk Hukuk Derneği'nin üç avukat yöneticisi var.
Tartışıyorlar.
Konu 17-25 Aralık ve Erdoğan. AK Partili avukatlar, "Bu bir darbedir. Erdoğan'ın şahsında millete karşı yapılmıştır" diyor, Feto'cu avukatlar ise "Hayır, yolsuzluktur" diye karşılık veriyor.
Tam da bu sırada Erdoğan'a hakaret eden Cemaatçi avukatın telefonu çalıyor.
Arayan il başkanı. 
"Sizi yönetime yazıyoruz" diyor.
AK Parti'yi ve Erdoğan'ı savunan avukat şokta tabii… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yürütenlere ve yürüyenlere bakın 18 Haziran 2017 | 831 Okunma FETÖ Hatay’da metastaz yaptı 03 Haziran 2017 | 1.410 Okunma Kırmızı fularlı kızın ibretlik öyküsü 01 Haziran 2017 | 1.449 Okunma FETÖ CHP’yi böyle arka bahçe yaptı 31 Mayıs 2017 | 1.762 Okunma Darbe gecesi gizlenenler tasfiye olacak mı? 30 Mayıs 2017 | 2.936 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar