Teknolojik hakemler, işte bunlar yüzünden gelecek

A Spor'da bazı akşamlar müthiş boks maçları olur.Boks şiddetli bir spor... Ne kadar kızsanız, beğenmesiniz de insan seyrediyor. Boksörler birbirine yumruk attıkça belki de insanlar kendi içlerindekini...

A Spor'da bazı akşamlar müthiş boks maçları olur.
Boks şiddetli bir spor... Ne kadar kızsanız, beğenmesiniz de insan seyrediyor. Boksörler birbirine yumruk attıkça belki de insanlar kendi içlerindekini dışarıya dökmüş oluyor, onu bilemem. İlk yarı oynanıyor, maç kopmamış.
Orta alanda Bruma'ya Alanyasporlu Carlos Garcia hareket yapıyor.
Alanyasporlu oyuncunun yaptığı hareket sarı kartlık. Bu harekete maruz kalan Bruma, rakibine bir sol kroşe, bir sağ kroşe atıyor.
Yani bizim A Spor'daki boks maçlarındaki müthiş enstantaneler yanında halt etmiş.
Yoruma açık değil kesin kırmızı!
Şimdi olay burada başlayıp bitiyor. Hakem geliyor, Alanyalı oyuncuya kart göstermiyor, Bruma'ya sarı kart gösteriyor.
Bu, şu demektir; "Ben pozisyonu gördüm. Bruma'nın yaptığı hareket sarı kartlık" diyor. Bruma'ya hiç kart göstermese kabul edeceğim.
Şimdi bu hakeme soruyorum:
Yolda yürürken biri ona Bruma'nın attığı gibi iki yumruk atsa adamdan davacı olur mu, olmaz mı? Maalesef bu sene hakemlerimiz bu!
Benim gördüğüm de şu:
Başakşehir gitsin. Ama haddini bilsin çok da fazla gitmesin. Mesela evvelki günkü hakem faciası...
Hüseyin Göçek! Başakşehir'in 3 puanı gitti. Başakşehir gitmesin ama Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray da potada kalsınlar.
Düşünmek dahi istemiyorum ama görüntü bu.

ORTA OYUNU BU!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 778 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 438 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar