Şeytan ayrıntıda gizli

Bu maçın ana fikri şu; Gomis iki önemli maçta, iki önemli penaltı kaçırdı. Fatih Terim çıkıp dedi ki "Yine olsa ben yine Gomis'e attırırım" Bence mükemmel bir cümle ve yorum yaptı. Ama biz burada...

Bu maçın ana fikri şu; Gomis iki önemli maçta, iki önemli penaltı kaçırdı. Fatih Terim çıkıp dedi ki "Yine olsa ben yine Gomis'e attırırım" Bence mükemmel bir cümle ve yorum yaptı. Ama biz burada olayın olması gereken kısmına bakalım. Eyy Gomis… İki tane penaltı kaçırdın, burada Fatih Terim sana "Penaltıyı at" dese bile senin "Ben bu penaltıyı atamayacağım arkadaş" demen lazım. Senin gol kralı olman mı önemli, Galatasaray'ın şampiyonluğu mu?
Tamam, golcüler bencildir… Adama sormuşlar "Adın ne?" diye… "Muuuuuusa" demiş uzatarak.
Uzatma kardeşim, "Musa" deyip geç!
Gomis efendi sende o kadar uzatmayacaksın. Uzatıyorsan da sonra ağlama pozisyonuna girmeyeceksin.
Zaten Gomis, sezon başındaki Gomis değil.
Günden güne düşüyor, hep aşağı doğru gidiyor.
Akhisar'a helal olsun. Çatır çatır oynadılar. Maç iki tarafa da gidip geldi.
Galatasaray çok mu iyi oynadı, hayır. Koştular, mücadele ettiler.
Aynı Fenerbahçe'nin yaptığı gibi… Onlar da iyi oynamadılar, onlar da sadece mücadele ettiler.
Yalnız iki maçın arasında bir fark vardı. Galatasaray- Akhisarspor maçında hakem, hakem gibi maç idare etti. Tebrik ediyorum. Liderin maçı olduğu için de Fenerbahçe-Bursaspor maçından daha zor bir karşılaşmaydı. Tebrikler Ali Palabıyık.
Ama dönün Fenerbahçe-Burasspor maçına...
Fırat Aydınus… Öyle bir maç yönetti ki bir tek kelimeyle anlatabilirim; Şeytani! Verdikleri var, vermedikleri var. Yalnız verdiklerine bakarsanız "Yahu bayağı doğru karar vermiş" dersiniz. Peki ya vermedikleri?
Ne demişler? Şeytan ayrıntıda gizlidir...
Fenerbahçe-Bursaspor maçının 90 dakikasını versinler pozisyon pozisyon işleyeyim, Fırat Aydınus da seyretsin, yarın hakemliği bırakır. Çünkü millet o kadar aptal ve keriz değil.
Yani aslında şeytan olmadan, cin olmaya kalkmış ama işte aması… Sonuna gelince böyle olursun.
Her tarafın ayrı oynar.
Bu iki maçta dün dört takım da dün bu iki takım da iyi mücadele ettiler. Bunların arasında şartlara göre bence en iyi olan Bursaspor'du. Ama orada da bir şeytan vardı. Sözün özü…

YA GOL OLSA...
Galatasaray şampiyonluğa gidiyor, bu yolda gerginlik de var ama bütün futbolcuların dikkat etmesi gerek. Mesela Muslera… Mükemmel oynadı. Ama 90+5 oynanıyor… Artık hakem düdük çalacak.
Biraz oyala, sonra da uzun top oyna, hakem bitirecek zaten. Ama sen degaj yapıyorsun bu sefer top Akhisar hücumuna dönüyor.
Ve hakem çok haklı bir şekilde pozisyonun bitmesini bekliyor. Gol olsa ne olacak? Yani futbolculukta sinekten yağ çıkaracaksın!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar