Maçı daha fazla isteyen takım kazandı

HEYECANLI bir maç izledik. Kaliteli miydi, hayır. Ama 90 dakika bol pozisyon, yapılan bol hatalar ve iki tarafa da gidip gelen bir maç.Başakşehir, 70-75 dakika iyi mücadele etti ama son 15 dakika bazı oyuncular oyundan düştüler....

HEYECANLI bir maç izledik. Kaliteli miydi, hayır. Ama 90 dakika bol pozisyon, yapılan bol hatalar ve iki tarafa da gidip gelen bir maç.

Başakşehir, 70-75 dakika iyi mücadele etti ama son 15 dakika bazı oyuncular oyundan düştüler. F.Bahçe de bu olaydan iyi faydalandı ve oyuncu değişiklikleriyle de son 15 dakikada daha fazla rakip kaleyi gitmeye başladılar.

Aslında F.Bahçe risk aldı. Bu risk aldığı dönemde Başakşehir çok pozisyon yakalayabilirdi ama dedik ya, oyundan düştüler.

F.Bahçe defansta büyük hatalar yapıyor. Düşünün rakip kaleci aut atışını yapıyor, Başakşehirli oyuncu topu santra civarında alıyor, 40 metre sürüyor, yandan ceza alanına giriyor, o zaman kadar 'Napıyorsun arkadaş, nereye gidiyorsun arkadaş?' diyen yok! Ceza alanına girince de müdahale edemiyorsun, kaleci de hatalı çıkış yapınca, çok güzel bir vuruşla Başakşehir golü buluyor.

Maçın iki tane önemli pozisyonu var. Biri Muriqi'nin ilk yarıda topu üst direğe vurması, 100 defa vursan topu oraya vuramazsın, kaleye gol yaparsın. Diğeri de Visca'nın kaleciyle karşı karşıya kalıp, topu kaleciye nişanladığı pozisyon. Bence bu pozisyonlar, maçın dönüm noktası oldular.

Dün gece F.Bahçe'nin bir artı tarafı vardı. 90 dakika boyunca hep oyunu çevirmeye uğraştılar. Nitekim o ışığı da verdiler ve golü de buldular

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 390 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 851 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 249 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar