Kasımpaşa’da 0 puanlık futbol!

Dokuz puanlık maça çıkıyorsun sıfır puanlık futbol oynuyorsun. Hasbelkader futbol oynamadığın maçta 2-1 öne geçiyorsun futbolcuların bazıları 60-65'ten sonra sahada yürüyor ve sen teknik...

Dokuz puanlık maça çıkıyorsun sıfır puanlık futbol oynuyorsun. Hasbelkader futbol oynamadığın maçta 2-1 öne geçiyorsun futbolcuların bazıları 60-65'ten sonra sahada yürüyor ve sen teknik direktör olarak oyuncu değişikliğini 85'ten sonra yapıyorsun. Hani sahada tıkır tıkır bir takım olur da "Yahu kardeşim şimdi kimi çıkarayım da yerine kimi sokayım, tempoyu bozayım" dersin. Kimi dışarı alsan kimse "Niye aldın?" demez. Muslera hariç. Zaten yine maçı o kurtardı. İnsan istiyor ki "Şunu çok güzel yaptılar, bunu çok güzel yaptılar" desin.
Ben de şöyle yağlandıra ballandıra biraz pompa yapayım malı köpürteyim. Maçta Galatasaray'ın attığı iki tane güzel gol var.
Yapılışı ve atılışı güzel. Biri Podolski- Sneijder verkaçı. Diğeri Carole'ün Bruma'ya verdiği süper bir asist.
Yalnız şunu söyleyebilirim Bruma'nın bu pozisyonda attığı gol kolay kolay atılacak bir gol değil. Bu kadar çabuk stop ve vuruş ve de topun gittiği yer.
Galatasaray bir gol yiyor, evlere şenlik.
Serdar rahat kafa vuracağı topa zamanlaması yanlış çıkınca kaybediyor. Arka tarafına Sabri giriyor, o da saçma sapan bir iş yapıyor. Bakın arkadaşlar şunu iyi bilin defans bu, adı üstünde... Defans dediğin zaman bunun karşılığı ve tehlike olacak topu defetmekten geliyor. Ama önce Serdar inceliyor sonra Sabri dikiş iğnesi olmak istiyor incelmekten. Sonra da yorgan iğnesi gibi golü yiyorlar. Zemin güzel, hava da güzel. Peki koca bir 90 dakikada akılda ne kaldı?
Galatasaray'ın attığı 2 güzel gol. Başka? Hata derseniz tonla. Bazı pozisyonlar var tekrara girmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 786 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 438 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar