İyi ki ‘VAR’ var!

Sevgili Yusuf Namoğlu... Bülent Yıldırım ve bunun tarzındaki hakemlere maç vermeye devam edersen seneye işin zor olur. Allah'tan 'VAR' var! Bülent Yıldırım denen hakem, Çaykur Rizeli Orhan Ovacıklı'nın rakibine...

Sevgili Yusuf Namoğlu... Bülent Yıldırım ve bunun tarzındaki hakemlere maç vermeye devam edersen seneye işin zor olur. Allah'tan 'VAR' var! Bülent Yıldırım denen hakem, Çaykur Rizeli Orhan Ovacıklı'nın rakibine taban girişini ve sonrasında tabana devamını görmüyor, 'VAR' veriyor. Sonra Rize aleyhine inanılmaz eyyam düdükleri çalıyor. Dönüyor Beşiktaş'ın net penaltısını görmüyor yine 'VAR' veriyor. Beşiktaş penaltıyı kaçırıyor, Rizeli oyuncu Yıldırım'a dönerek yukarıyı gösteriyor ve bir şeyler söylüyor.
Peki Bülent Yıldırım! Rizeli futbolcu belki yukarı gösterirken "Yukarıda Allah var" mı diyor, yoksa "Allah'tan VAR var" mı diyor! İnanılır gibi değil.
Sonra Beşiktaş aleyhine bir kaç düdük çalıyor. Eyyamın kralını yapıyor...
Bakınız! Haftaya iki maç var. Biri Galatasaray-Fenerbahçe, biri Başakşehir-Beşiktaş. 'VAR' yüzünden F.Bahçe maçında Başakşehir'in golü yenmiş, 2 puanı gitmiş. Beşiktaş aleyhine de hatalar yapılmış. Şimdi kimi vereceksin bu maça? Allah'tan 'VAR' var da Bülent Yıldırım gibi eyyamcıların suratına tokat gibi vuruyor 'VAR' GELELIM MAÇA...
Skora kimse aldanmasın. Rize aman aman bir takım değil, ama 10 kişiyle bile Beşiktaş'a kök söktürdü. 9 kişi kalmasalar çok şey değişebilirdi. Genk maçından sonra bu maç Beşiktaş'a ilaç gibi geldi.
Gecenin iki adamı vardı. Biri uzun uzun yazdığım 'rezalet' Bülent Yıldırım, diğeri 'mükemmel' Quaresma.
Bakınız... Sağdan, soldan ceza alanına ortalar yapılıyor ya 10-15 kişinin arasına gol olunca orta yapana 'asist' yazıyorlar.
Öyle asist olmaz. Dün Quaresma öyle 3 tane asist yaptı ki, işte onlar gerçek asist.
Quaresma'nın penaltı kaçırmasına bir şey demiyorum. Neden mi?
Kardeşim Şenol Güneş'i anlamak mümkün değil. "Benim penaltıcım Oğuzhan' diyorsun, atışa Quaresma geliyor. Türkiye'de penaltılarda 11'de 11 yapmış Love.. Niye attırmazsın? Gücün mü yetmiyor bilemiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar