Hakem kendine ihanet etti

Bu sezonun en tempolu maçı. Tabii Türkiye şartları için... Bu maçtan sonra çok yorum yapılacak çünkü yoruma açık çok pozisyon var. Ama şu var; iki takım da kupada uzatma oynadı, sonra böyle...

Bu sezonun en tempolu maçı. Tabii Türkiye şartları için... Bu maçtan sonra çok yorum yapılacak çünkü yoruma açık çok pozisyon var. Ama şu var; iki takım da kupada uzatma oynadı, sonra böyle bir maç çıktı ortaya.
İlk yarı düello eşitti ama ikinci yarı bu sefer Demirspor çok baskı yaptı, Beşiktaş karşılık veremedi. Her geçen dakikada Adana Demirspor'un üstünlüğü arttı ve Beşiktaş oyundan düştü.
Adana Demirspor yeni bir takım. Öyle olmasına rağmen teknik adamı, bu takımı iyi yoğurmuş, iyi bir hamur çıkmış meydana.
Oyunu çirkinleştirmiyorlar, güzel işler yapıyorlar.
Hele Vargas diye bir adam var, sahada futbol adına yapmadığını bırakmadı.
Müthiş bir bücür. Alıyor, veriyor, adam geçiyor, ne varsa yapıyor. Yaşı da genç.
Böyle bir futbolu büyük takımda oynasın, seyirci ile beraber çok maçı döndürürler.
Ama iki takımı da tebrik etmek lazım. Son zamanlarda bu tarz maç az izledik. Bu hafta şanslıyız seyrettiğimiz maçlarda.
Trabzonspor-Konyaspor maçı da iyi oldu....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar