Hakem güzel kıyak yaptı

Koca Galatasaray takımı 1 kişiye mahkum. Kime? Rodrigues'e. O oynayacak, top getirecek, vuracak, gol atacak veya attıracak. Galatasaray kazanacak. Adamlar aptallar sanki. Rodrigues hareketlenince en az 2 kişi, bir de yedek geliyor 3. Rodrigues'i...

Koca Galatasaray takımı 1 kişiye mahkum.
Kime? Rodrigues'e. O oynayacak, top getirecek, vuracak, gol atacak veya attıracak. Galatasaray kazanacak.
Adamlar aptallar sanki. Rodrigues hareketlenince en az 2 kişi, bir de yedek geliyor 3. Rodrigues'i kıpırdatmıyorlar. Top Galatasaray'da daha fazla kaldı gibi ama hikaye. Net pozisyonları Schalke yakaladı. Bazılarında beceksizdiler bazılarında Muslera vardı. Düşünün Galatasaray'ın en iyi 2 adamı; Ozan Kabak ile Muslera. O zaman siz maçın şeklini zaten çıkararsınız.

***

Bence maçın kırılma noktası 21. dakikada yaşandı. Muslera'nın rakibine yaptığı hareket net penaltıydı. Hakem Galatasaray'a çok büyük kıyak yaptı.
Peki Galatasaray bundan daha iyisini yapabilir miydi? Bence hayır. Sebebi de forvet sıkıntısı.
Derdiyok ile olmuyor. O kadar fizikli adam.
Allah her şeyi fizik olarak ona vermiş. Ama o da kendini koyvermiş. Sahada yürüyen hayalet gibiydi. Allah'ın verdiği nimeti kullanamıyor.
Bakınız şimdi top kimde fazlaymış, kim ne kadar koşmuş bakarsanız size alakasız veriler çıkar. Dün akşamın gerçeği şuydu: Maçı Schalke hak etti. Galatasaray hakemin ve şansının yardımıyla 1 puan kazandı. Bu kadar basit. Gerisi hikaye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar