G.Saray’ın hali yürekler acısı

Futbolda bu iş böyledir. İki karşılaşma oynanıyor aynı anda. Galatasaray maçına fazla bakmıyorum sebebi gayet basit. Çünkü sarı-kırmızılı takımın ligde iddiası yok. Neredeyse...

Futbolda bu iş böyledir. İki karşılaşma oynanıyor aynı anda. Galatasaray maçına fazla bakmıyorum sebebi gayet basit. Çünkü sarı-kırmızılı takımın ligde iddiası yok. Neredeyse düşme hattına inecek. Haliyle liderin maçına bakıyorsunuz.
Orada da enteresan işler oldu. Güzel goller, ölümüne mücadele, güzel hareketler, ama hepsi kopuk kopuk. İlk yarı Trabzonspor iyi değil Altay derseniz onun belli gücü var, belli bir planda oynuyorlar. Mükemmel bir gol attılar; vuruş golü.
İkinci yarıda da 2-1'in üzerine bu sefer Trabzon gerildi, Altay 2-3 pozisyon yakaladı. Uğurcan müthiş oynadı. Trabzonspor sahadan galip ayrıldıysa kaleciye borçlu. Çok kritik yerlerde kritik hareketler yaptı. Yani kaleci bir takımın yarısıdır tezini dün Uğurcan sergiledi.
Ama şu gerçek Bakasetas ile Nwakaeme olmayınca Trabzonspor'un hem estetiği hem oyun gücü...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar