Gözlerimizin pası silindi!

Üç günde üç büyükleri seyrettik. Üçünün de eksikleri var. Ama aralarında Beşiktaş biraz daha göze hoş gelen futbol oynadı. Yalnız üçünün de hataları aynıydı....

Üç günde üç büyükleri seyrettik. Üçünün de eksikleri var. Ama aralarında Beşiktaş biraz daha göze hoş gelen futbol oynadı. Yalnız üçünün de hataları aynıydı. Kalelerini iyi koruyamıyorlar. Bu mevsimde Mersin'de futbol oynamak zordur. Çünkü orada sıcaklığı bırakın, nem oranı fazladır. Gece saat 22.00 olsa da aynıdır, gündüz 16:00 olsa da aynıdır.
Önce Beşiktaş'ın hatalarına bakalım; defans oynayan futbolcu iki şeye dikkat eder. Ya rakip futbolcuyu kovalayacaksın ya da topu takip edeceksin. Siyah-beyazlı defans ikisini de 90 dakika boyunca yapmadı. Aynı pozisyonu 4 defa göstere göstere yediler.Akıllanmadılar! 5. tekrarda golü kalelerinde gördüler. 
Beşiktaş'ta tenkit edileceklerden biri de Gökhan Töre. Resmen Beşiktaş'ın el freni gibiydi. Önce kendisini tatmin etti. Sonra oynamaya çalıştı. 90 dakika boyunca takımını eksik bıraktı. 
Mersinli Mehmet Taş kırmızı kartı görünce takımını 65. dakikada eksik bıraktı ama Gökhan Töre maçın tamamında takımını yalnız bıraktı. Mehmet Taş'ın ilk gördüğü sarı kart yanlıştı! Öyle sarı kart olmaz. Peki Bülent Yıldırım bu kadar kolay sarı kartı Mersinli Mehmet Taş'a çıkarırken kaleci Tolga'nın rakibin bariz gol şansı varken ceza alanı dışında topu elle tutmasına nasıl kırmızı kart göstermedi? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 634 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 933 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar