Gözlerimin pası silindi

Son zamanlarda seyrettiğim en keyifli maçlardan biri oldu dün geceki Beşiktaş-Kasımpaşa maçı!. İki takım da kafa kafaya top oynadı. Kasımpaşa, Beşiktaş'a göre biraz daha kontrollüydü....

Son zamanlarda seyrettiğim en keyifli maçlardan biri oldu dün geceki Beşiktaş-Kasımpaşa maçı!. İki takım da kafa kafaya top oynadı. Kasımpaşa, Beşiktaş'a göre biraz daha kontrollüydü. Siyah-beyazlılar diğer maçlara göre dün en arka ile en ön blok arasındaki mesafeyi çok açtılar. Diğer maçlarda bloklar arasındaki boşluk daha yakındı, rakip fazla hareket edemiyordu. Beşiktaş sahada yapmak istediğini uzun zaman yapamadı. 5 dakika, 6 dakika yaptı!.. 
Kasımpaşa ekip olarak ligde iyi takımlardan biri. Ferdi olarak iyi oyuncular var. Bu Kasımpaşa'yı geçen sene şu an Trabzonspor'un teknik direktörü olan Şota çalıştırıyordu. Aslında bazı futbolcular da gitti... Ama Rıza Hoca'nın geldiği belli oluyor. Kasımpaşa; çok koşan, ısıran bir takım şeklinde oynuyor. Bu Rıza Çalımbay'ın oyun şekli... Rıza hoca kendi oyun prensibi ile karekterini takıma çok iyi yansıtmış. Lacivert-beyazlılar dün Beşiktaş'ı kendi silahı ile vurdu. İkili mücadelelerden çatur çutur çıktılar. Gidiyorlar, geliyorlar! Beşiktaş da gidiyor, geliyor ama karşılarında böyle dirençli bir rakip beklemiyordu.Beşiktaş da bir müddet sahada Kasımpaşa önünde bayağı direnç gösterdi ama sonra aynı direnci görünce fazla ısrarcı olamadılar. Öyle veya böyle dünkü mücadele seyreden herkese keyif veren bir maç oldu. Diğer takımları orta oyun oynarken gördükten sonra hiç olmazsa dün gece gözlerimizin pası silindi. 
Tabii bir de şu var; biz pompa yapmayı çok seviyoruz. Ya haddinden fazla kötü gösteriyoruz ya da haddinden fazla iyi .. Beşiktaşlı oyuncular da havaya girmiş olsalar gerek. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 630 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 933 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar