Futbol değil top oynuyorlar!

Dün hareketli geçti. Sabah Beşiktaş seçimi başladı, öğleden sonra Trabzonspor- Kayserispor maçı, akşam Ankaragücü- Beşiktaş maçı vardı. En erken başlayanın neticesini en sonda...

Dün hareketli geçti. Sabah Beşiktaş seçimi başladı, öğleden sonra Trabzonspor- Kayserispor maçı, akşam Ankaragücü- Beşiktaş maçı vardı. En erken başlayanın neticesini en sonda alacağız. Yazıyı yazdığım sıralar Hasan Arat başkanlık yarışını önde götürüyordu.
Sonra Trabzonspor maçı başladı. Trabzon'da ama Trabzonspor'un yürüyecek hali yok. Yan top, yan top, yan top! Futbol oynuyorlar gözüküyor ama oynadıkları futbol yalandan futbol. Kayserispor daha düzgün hazırlanmış, kontrollü ataklar yapıyor, çabuk çıkıyor ve tehlikeli oluyor. Nitekim hak ettikleri golü son dakikalarda buldular. Teknik adamlarını da tebrik etmek lazım, iyi gidiyor. Ne demişler? Boynuz kulağı geçermiş.
Sonra Ankaragücü- Beşiktaş maçı... Karşılaşma başlayınca Beşiktaş biraz düzgün gözüküyor, sonra Ankaragücü oynamaya başlıyor. Bu maçta mücadele var görünüyor ama hani ses var netice yok ya onun gibi bir şey!
Ankaragücü bir gol attı, santrfor matkap gibi ceza alanı içinde rakip defanstan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 224 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.743 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 578 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 490 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 878 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar