F.Bahçe şaka gibi bir gol yedi

İlk yarı Fenerbahçe, Galatasaray'a göre çok iyiydi. Sarı-kırmızılılar sahada yoklar! İlk 45'te Volkan Demirel'i Fenerbahçe kalesinde hiç görmedik, ismini dahi duymadık. Çünkü Galatasaray...

İlk yarı Fenerbahçe, Galatasaray'a göre çok iyiydi. Sarı-kırmızılılar sahada yoklar! İlk 45'te Volkan Demirel'i Fenerbahçe kalesinde hiç görmedik, ismini dahi duymadık. Çünkü Galatasaray, Fenerbahçe kalesinde hiç pozisyon bulamadı! Bu yarıda sadece bir tane pozisyon var, o da ofsayt! Yani Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayttı. Van Persie o pozisyonda aktifti. Muslera, Van Persie yüzünden müdahale edemedi! 
İkinci yarı Galatasaray biraz toparlanmış gibiydi; dakikalar geçtikçe Fenerbahçe de oyundan düştü. Hani telefonun şarjı biter ya! Fenerbahçe'nin adeta şarjı bitti. Bu da şu gerçeği gösteriyor; demek ki bu takım belli oranda çalışıyor. Hani Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, "Çok iyi çalıştırıyorum. Erken yatırıyorum, kaldırıyorum takımı" diyordu!
Aslında Fenerbahçe, oyuna hakim olduğu anlarda pozisyona giriyor. O sırada golü atıp skoru 2 yapacaksın ki sonradan başın ağrımayacak.
İkinci yarıda Burak Yılmaz oyuna girince işin şekli değişti. Burak'ın girişi rakip defansı rahatsız ediyor. Umut ortada hiç yok! Düşünebiliyor musunuz 57. dakikada top ayağına geldi! 
Ve Fenerbahçe bir gol yiyor, kimden? Olcan'dan... Şaka gibi.. Olcan'ın yanındaki Josef ile Ba gibi iki uzun defans oyuncu var... İki Olcan'ı üst üste koysan ancak boylarına gelir!Ancak Olcan ikisinin arasından kafayı vurup, golü atabiliyor! Demek ki eğilerek top çıkarmayı hiç çalışmamış Fenerbahçeliler.
Hakemin ilk görevi sahada hangi futbolcu olursa olsun sağlığını korumak! İkincisi bizim hakemler taktik faulleri çok yiyorlar. Dün Fırat Aydınus eyyamcı bir maç yönetti. İki tarafa da sarı kart göstermemek için elinden gelen her şeyi yaptı. 11'e 11 maçı bitirmek iyi bir şey ama hangi şartlarda? Bu şartlarda değil! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 637 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 934 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar