Eyyamcı Cüneyt Çakır!

Karagümrük klasik arkada top yaparak çıkacak, rakibi üzerine çekip defansını eksik yakalayıp neticeye gitmek isteyecek... Fena da başlamadılar. 1 gol yediler, asisti yapan Karagümrüklü oyuncuydu, golü atan...

Karagümrük klasik arkada top yaparak çıkacak, rakibi üzerine çekip defansını eksik yakalayıp neticeye gitmek isteyecek... Fena da başlamadılar. 1 gol yediler, asisti yapan Karagümrüklü oyuncuydu, golü atan Beşiktaşlı. Aslında 90 dakika çok iyi futbol var mı, yok. Heyecanı yüksek bir maçtı ama kalite yoktu. Maalesef Türkiye'de futbol bundan sonra böyle.
Maçı Beşiktaş kazandı. Uzun süre 10 kişi oynadılar. Aslında 10 kişi kalan Beşiktaş, defansa ağırlık verince Karagümrük'ün oyun planı bozuldu. Çünkü onlar 11'e 11 oynarken, belli standartta oynuyordu. Beşiktaş eksilince Karagümrük bozuldu. Bu iş böyledir.
Öyle pozisyonlar yaşandı ki hakem Cüneyt Çakır, benzer pozisyonda faul verdi, daha ağırında diğerine vermedi. 90 dakika eyyam kokan bir maç yönetti her zaman olduğu gibi.
İlk yarıda çok net bir pozisyon vardı. Welinton ceza sahası içinde eliyle oynadı. Haydi, babası eski...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar