Bu futbolla şampiyonluk hayal

Galatasaray sadece galip geldi. Böyle futbol oynamaya devam ederlerse, şampiyonluk hayal olur. Çok pas yapalım diyorlar, çok top kaptırıyorlar. Pasları defans bölgesinde yapıyorlar. Rakip kaptığı her topla gol pozisyonuna giriyor veya tehlikeli oluyor.

Eğer Falcao'yu alıp oynatıyorsan, onu topla buluşturacaksın. Bunun için de ne yapman lazım; çok çabuk oynaman ve rakibin üzerine çabuk gitmen lazım. G.Saray maşallah 3 ileri 2 geri oynuyor. Topu eveliyor geveliyor, neymiş topla fazla oranda oynamışlar! G.Saray takımı teknik oyunculardan kurulu, tamam... Ama hem fizik olarak diri olursan hem de tempolu olursan, o zaman senin tekniğin rakibe ağır basar. Yoksa dün akşamki gibi olursun. Son dakikalar geçsin diye Kasımpaşa hücumlarında seyirci ıslık çalıyor. Siz düşünün G.Saray'ın düştüğü durumu. Geçmişte bir Konya maçı var; gol geliyorum dedi ve geldi. Dün gece de G.Saray bunu yaşadı.

FALCAO'NUN KUMAŞI BELLİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.225 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 567 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 489 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 874 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 252 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar