Bizim kulüplere hiç güvenim yok

Yeni Futbol Federasyonu seçildi… Yüzde yüz futbolun içinden gelen Selim Soydan ve Hamit Altıntop var. Diğer bir kısmını tanımıyorum. Nihat Özdemir iyi arkadaşımdır.

Severim ve başarılı olmasını isterim. İnşallah bu işin altından kalkar. Duyduğuma göre federasyonda da para kalmamış. Yeni federasyonun en önemli uygulama alanı Tahkim, Disiplin ve Merkez Hakem Kurulu olacak. Buradaki isimler açıklandıktan sonra Futbol Federasyonu ve Nihat Özdemir'in ne yapıp yapamayacağına karar verebilirim. Çünkü benim Türkiye'de kulüplere güvenim yok. Öyle şeyler yapıyorlar ki şark kurnazlıkları inanılır gibi değil.

Futbolun şark kurnazları
Kim bu şark kurnazları... Bunlar benim de yer aldığım futbol ailesinin içinde 60 yıldır varlar. Sadece isimleri değişiyor ama oynadıkları orta oyunu aynı. İşte en son bu yıl, orta oyununun babası oynandı. Nasıl mı? Anlatalım; çünkü bunları bilemezsek ve anlamazsak önümüzü göremeyiz.
Arabanın bir lastiği Galatasaray- Konya maçında patladı. Hem de ön sol lastik. Yani yarılan bu lastik, arabayı sola çeker ve gidiş-gelişli yoldaysanız karşıdan gelen arabanın altına girersiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar