Beşiktaş’ın kaptanı yok!

Adanaspor eksik kalınca herkes kahraman olma peşine gitti. Geçen sene oyun kaptanlığını yapan Sosa vardı. Bu sene Şenol'un elinde böyle oyuncu yok. Futbol ciddi bir oyundur. Laubaliliğe gelmez, ukalalığa gelmez. Çok...

Adanaspor eksik kalınca herkes kahraman olma peşine gitti. Geçen sene oyun kaptanlığını yapan Sosa vardı. Bu sene Şenol'un elinde böyle oyuncu yok.

Futbol ciddi bir oyundur. Laubaliliğe gelmez, ukalalığa gelmez. Çok alakasız yerde sağın solun oynarsa sonra senin sağını solunu oynatırlar. Oğuzhan ve Tolgay iyi top kullanan iki adam. Ama dün akşam öyle yerlerde öyle rahat hareket edeceğim diye "Ben bu işi biliyorum" dercesine hareketler yaptılar ki rakip sana acımaz. Tolgay çok rahat topu rakibe verince Beşiktaş strese girdi. Peki strese girdi maç 2-1 oldu. Sonra rakipten bir oyuncu eksildi. Bu dakikadan sonra deplasmanda oynuyorsun, rakibin bir kişi eksik, ne yapman lazım? Devamlı topu çevireceksin çünkü rakip 1 kişi eksik.
Yakaladığında bir ara maç olacak 3-1... Peki siyah-beyazlılar ne yaptılar? Adanaspor bir kişi eksildikten sonra herkes kahraman olma peşine gitti. Buna Oğuzhan da dahil, Quaresma da dahil.
Beşiktaşlı futbolcular şimdi şunu söyleyecek:
"Kardeşim bizim aklımız Benfica maçında.
Çünkü Benfica maçını alırsak gruptaki şansımızı yüzde 90'lara çıkaracağız." İyi güzel de yarın derbinin oynanacağı bir yerde sen berabere kalsan ya da yenilsen ne olur! Adanaspor toplama bir takım.
Sahaya çıkan 11'in 9'u yabancı. Yani rakibin daha kendine gelememiş. Şenol Güneş kenardan devamlı bağırıyor. Neden?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 630 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 933 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar