Beşiktaş takım gibi takım

Beşiktaş'ta sahaya çıkan 11 tane futbolcu var. "Sahaya çıkan bu 11'den hangisi çok büyük yıldız?" veya "Hangisi tek başına bu maçı çevirebilir?" diye sorarsanız karşınıza belki...

Beşiktaş'ta sahaya çıkan 11 tane futbolcu var. "Sahaya çıkan bu 11'den hangisi çok büyük yıldız?" veya "Hangisi tek başına bu maçı çevirebilir?" diye sorarsanız karşınıza belki birkaç tane isim çıkarabilirler.
Mesela Gomez gibi... Veya iyi oynarsa Quaresma gibi! Ama isimlere tek tek bakın hiçbirisi tek başına bir maç kurtarmıyor. Neden?
Çünkü özellikle bu seneki Beşiktaş'ı diğer takımlardan ayıran bir özellik var. Hepsi sahanın içinde bir diğerinin açığını kapatmak için canla başla koşuyor. Hiçbirisi, arkadaşını seyirciye şikayet etmiyor veya onu göstermiyor. İşte bu nedenle de 90 dakika bitmeden, "Ben bu Beşiktaş'ı yenerim" diyemiyorsun. Bazen kötü oynuyorlar ama her zaman mücadele etmek için uğraşıyorlar. İyi oynamıyorlar ama kötü mücadele etmiyorlar.Zaten Beşiktaş'ı da Beşiktaş yapan bu! Bir de bütün futbolcular mümkün olduğu kadar oynama fırsatı buluyor. Yani "Hoca benim hakkımı yedi" deme şansları yok! Aslında Antalyaspor, maça kötü başlamadı.
Her an maçı çevirme şansları da oldu ama devamlılıkları yoktu. Her şeyi Eto'o'nun üzerine yıkmışlar.
Mesela önceki günkü Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz herkes birbirinden bir şey bekliyor.Galatasaray, biraz daha yardımlaşıyor, Fenerbahçe'ye göre. Yani bu üç takımı karşılaştırırsanız bu haftaya kadar oynadıkları maçlara bakarak en takım görüntüsünde olan takım Beşiktaş! Beşiktaş'ta bakın saha içinde sorun çıkaran, yanlış işler yapan oyuncular yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 637 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 934 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar