Bana kolunu açıyor gibi geldi

İki ayrı tarzda futbol oynayan takım... Dün akşam Kadıköy'deki karşılaşmatda çok iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe, hücum presi iyi yapıyor, kaptığı toplarla hücum ediyor. Başakşehir de pres...

İki ayrı tarzda futbol oynayan takım... Dün akşam Kadıköy'deki karşılaşmatda çok iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe, hücum presi iyi yapıyor, kaptığı toplarla hücum ediyor. Başakşehir de pres yapıyor ama hücum preste fazla yoklar. Rakibi çekip öyle mücadele ediyorlar. Hücum presi az yapıyorlar.
Gerçekten çok keyifli bir mücadele izledik. Jorge Jesus, üst üste değişiklikler yapınca F.Bahçe tempoyu arttırdı. O arada presi de artırınca golü buldular.
Trabzon'un attığı golle F.Bahçe'nin attığı gol hemen hemen birbirinin kopyası. İkisi de çok çok güzel. Fenerbahçe-Başakşehir maçı az gollü olmasına rağmen seyri güzel bir karşılaşma oldu.
Bu 6 puanlık bir maç. Berabere bitse iki takımın da rakipleri keyiflenecek.
Bu yazıyı yazarken dakika 89'u gösteriyordu. Ama Başakşehir baskı yapmasına rağmen bu kez F.Bahçe iyi defans yapmaya başladı. Belki Fenerbahçe'nin golü erken gelseydi başka hikayeler olabilirdi. Ama Başakşehir için bu kadar dar vakitte gol atma şansı bayağı azaldı.
Hakem Zorbay Küçük oynatmak istedi, az hata yaptı. Ama en büyük hatası oyunun içine çok fazla girmesi....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar