Bakalım MHK bu işlere ne diyecek!

Yusuf Erdoğan, Taksim Meydanı'ndan vurdu, Kasımpaşa'dan gol oldu. Öyle bir vurdu ki Terim'i 90+1'de soyunma odasına yolladı. Çok enteresan, sezon başı Beşiktaş yönetimiyle Sergen Yalçın, Galatasaray yönetimiyle Fatih Terim papaz oldular.

Yusuf Erdoğan, Taksim Meydanı'ndan vurdu, Kasımpaşa'dan gol oldu. Öyle bir vurdu ki Terim'i 90+1'de soyunma odasına yolladı. Çok enteresan, sezon başı Beşiktaş yönetimiyle Sergen Yalçın, Galatasaray yönetimiyle Fatih Terim papaz oldular. Kulüp olarak bu işlerin böyle yürümeyeceği kesin. Hadi Sergen Yalçın'ın elinde fazla malzeme yok. Fatih Terim'in elinde bayağı malzeme var. Eğer ağlayacaksa Sergen ağlayabilir ama Fatih Terim'in buna hakkı yok.

Şu bir gerçek; iki tarafın yöneticileriyle teknik adamları oturacaklar, tamam mı, devam mı diye bakacaklar. Sergen ile bu sezonun artık devamı zor. Ben Fatih Terim'in yerinde olsam bu seneyi ıskalarım. 'Kusura bakmayın' derim giderim. Çünkü iki tarafın hem Sergen'in hem Fatih'in bir konuşursak havaları var. Peki yöneticiler de bir konuşurlarsa ne olur!

Kasımpaşa akıllı oynadı. Top Galatasaray'da fazla gözüktü ama hikâye. Aslında şu gözüküyor; Eski çamlar bardak oldu. Küçük dediğimiz takımlar makul transferlerle doğru işler yapıyorlar. Büyükler de kendilerini hâlâ dev aynasında görüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.742 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 578 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 490 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 876 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 252 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar