Ahtapot Muslera

Sezon başı olmasına rağmen Galatasaray ile Bursaspor arasındaki Süper Kupa finali fena bir maç olmadı. "Galatasaray maçı rahat alır" diyenler vardı ama hiç de öyle kolay olmadı. Bursaspor çok futbolcu...

Sezon başı olmasına rağmen Galatasaray ile Bursaspor arasındaki Süper Kupa finali fena bir maç olmadı. "Galatasaray maçı rahat alır" diyenler vardı ama hiç de öyle kolay olmadı. Bursaspor çok futbolcu kaybetti ama yaptığı yeni transferlerle de kötü bir takım olmamış.Ancak hücum güçleri çok zayıf kalmış.
Gol yollarında etkili, son vuruşları iyi yapabilecek bir futbolcuları yok! 
Galatasaray'da dün iyi olarak üç futbolcu gözüme çarptı. Sabri, Yasin ve Muslera... Sabri özellikle ilk yarıda iyiydi.
Yasin geçen yılki performansından bir şeyler kaybetmemiş. Attığı gol kadar ikinci yarıdaki gol atma çabaları da dikkat çekiciydi.
Muslera bildiğiniz gibi... Geçen yıl Galatasaray'ın en iyisiydi dün de sahanın en iyileri arasında yer aldı. Çok önemli iki pozisyonda mükemmel iki kurtarış yaptı. Muslera "Ahtapot" gibi. Kalenin her yerine hakim. Uçak düşse kurtarır! Dün Galatasaray'ın sahadan başı dik çıkmasındaki bence en önemli isimdi. Görünen o ki bu sezon da Galatasaray, Muslera ile çok maç kazanacak! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 637 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 934 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar