3 büyükler devamlı ağlıyor

Maalesef istemeye istemeye yine hakemleri yazacağım. Çünkü seneye olacakları şimdiden görüyorum… O zaman kimse ağlamasın. Bakınız... VAR sistemi geldi. Öyle veya böyle futbolda adalet sağlanmaya...

Maalesef istemeye istemeye yine hakemleri yazacağım. Çünkü seneye olacakları şimdiden görüyorum… O zaman kimse ağlamasın.
Bakınız... VAR sistemi geldi. Öyle veya böyle futbolda adalet sağlanmaya başladı. Bizde ideal mi? Hayır. Neden mi? Sebepleri çok basit.
Mesela çekilen çizgiler, mesela orada görevlendirilen kişiler. Bunu Türkiye'de yapan firma 'Kartal Gözü' firması. Ama federasyona bağlı çalışıyor. Merkez Hakem Komitesi (MHK) ayrı, çalışanlar üzerinde fazla etkisi yok. Yani MHK'nin boynuna asıyorsunuz, davula başkaları vuruyor. En basit örneğini geçen sene yaşadık. 1 hafta önceki Halil Umut Meler'in VAR hakemi ile konuşmalarını duymak isteyen, öğrenmek isteyen Cüneyt Çakır'ın yardımcısı yakalandı. Hem de şahitlerle beraber. Sonuç ne oldu? Sıfır. Bunlar hâlâ görev yapıyorlar mı? Yapıyorlar.
Hep şunu söyledim, Türkiye'de bir grubun ve bazı hakemlerin kökünü kurutmazsanız, futbolda hiçbir şey yapamazsınız....
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar